Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Tuinaanleg Waalwijk

Voor tuinaanleg in Waalwijk, Heusden en omgeving bent u bij Klijn Bestrating aan het enige juiste adres. Wij zijn hét vooraanstaande bedrijf voor tuinaanleg in de regio. Uw tuinplezier en buitenplezier is onze missie.

Om nog even aan te sluiten op het voorgaande: we hopen ook dat we kunnen bijdragen aan uw plezier binnenshuis door ervoor te zorgen dat u kunt uitkijken op een mooie tuin. Bij Klijn Bestrating streven we naar het door u gewenste optimale eindresultaat. Natuurlijk hoort de weg ernaartoe ook bij de uiteindelijke oplevering. Daarom proberen we u optimaal van dienst te zijn vanaf het eerste gesprek totdat de laatste tegel, afwatering, grasmat, of tuinverlichting gelegd is. Wij begrijpen dat het niets uithaalt als we de achtertuin komen aanleggen terwijl we daarbij per ongeluk de voortuin in puin rijden. Het klinkt misschien gek maar mensen maken het helaas wel eens mee. Gelukkig weten wij wel beter en werken wij anders dan op die manier.

Klijn Bestrating biedt u graag keuzes. Dat komt niet alleen naar voren in het uitgebreide assortiment stenen, tegels en andere elementen, maar u ziet het ook terug in onze inzetbaarheid. Dat betekent dat u in de eerste plaats kunt kiezen in hoeverre wij helpen bij uw tuinaanleg in Waalwijk en omgeving. Wilt u dat we alleen een mooie selectie stenen leveren en komt u er dan zelf verder wel uit? Daar werken we graag aan mee. Of wilt u een complete tuin van ontwerp tot uitvoering inclusief bestrating, afwatering en kunstgras? Ook daar zorgen we voor.

U bent van harte welkom om alle wensen en dromen rond uw tuinaanleg in Waalwijk Heusden en omgeving met ons te komen bespreken. We staan voor u klaar, want iedere nieuwe tuin is weer een nieuwe uitdaging om er iets moois van te maken. U vindt de contactgegevens op onze contactpagina.

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl