Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Over ons

Met meer dan 20 jaar ervaring in alle facetten van bestrating, zijn wij het aangewezen bedrijf voor u,om u bestrating te verzorgen. Indien gewenst verzorgen wij u complete tuinaanleg. Vanaf advies en aankoop van de bestrating tot de aanleg van het geheel. Zowel voor de particulier als aannemerij.

Wij houden van variatie in onze werkzaamheden. Dus of het nu gaat om een complete tuinaanleg met natuursteen of keramische tegels als terras. Een oprit van betonklinkers of oud gebakken waalformaten. Of de aanleg van graszoden of kunstgras hoort daar uiteraard ook bij.

Evenals u bedrijventerrein voorzien van het juiste grondwerk en bestrating.
Alvorens wij een vrijblijvende offerte uitbrengen, komen wij altijd van te voren de situatie bekijken. Dit om verassingen achteraf te voorkomen. Zowel voor u als klant, als voor ons is dit de eerlijkste manier van zaken doen.

Verder streven wij er naar om onze klanten enthousiast te houden over onze gedane werkzaamheden tot in lengte van jaren. Immers is mond op mond reclame (zei het via facebook) nog steeds de beste werkgever voor ons.

Tot ziens Ramon Klijn

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl