Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Tuinaanleg Tilburg

Voor Tuinaanleg in de regio Tilburg schakelt u natuurlijk het liefst een professioneel bedrijf in. Klijn Bestrating is de tuinprofessional die u zoekt. Wij zijn hét aangewezen bedrijf voor uw klus in Kaatsheuvel, De Moer, Reeshof, Tilburg en omgeving. Als ervaren stratenmakers en tuinmakers nemen wij graag uw klus in handen.

Misschien denkt u nu dat we met wel erg veel zekerheid naar buiten treden. Die zekerheid putten we uit het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en uit ons streven naar een optimale dienstverlening. We werken met ervaren werkers die niet bang zijn om zich stevig in het zweet te zwoegen. Ze zijn overigens niet alleen geselecteerd op hun spierkracht, want voor het juiste eindresultaat in tuinaanleg zijn ook een schep inzicht en een vleugje klantvriendelijkheid nodig.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw tuin dan adviseren we u ten eerste om eens rustig het assortiment online te bekijken. We proberen een zo actueel en volledig mogelijk overzicht te geven van de mogelijkheden met natuursteen, beton, gebakken bestrating, verlichting als LED verlichting, kunstgras en afwatering. Ten tweede bent u van harte welkom om in onze siertuinen te komen kijken. Er gaat natuurlijk niets boven het daadwerkelijk zien, aanvoelen en ervaren van de materialen onder begeleiding van een kop koffie en een expert.

Onze tuinaanleg in Tilburg en omgeving kan zo uitgebreid of beperkt als gewenst. Wie alleen een afgemeten hoeveelheid bakstenen geleverd wil hebben die kan ook bij ons terecht. Ook de aanleg van deze bestrating is bij Klijn Bestrating in goede handen. Als u dat wilt kunnen we ook het volledige ontwerp en uitvoering doen van uw de tuinaanleg in Tilburg, Kaatsheuvel, De Moer, Reeshof en omgeving. En dat bijvoorbeeld inclusief sfeerverlichting, kunstgras en afwatering.

Neem gerust contact met ons op om uw tuindromen en wensen door te spreken.

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl