Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Tuinaanleg Drunen

Voor tuinaanleg in Drunen, Vlijmen en Elshout bent u bij Klijn Bestrating aan het juiste adres. Wij zijn hét vooraanstaande tuinaanleg bedrijf in de regio. Uw woonplezier is onze missie.

Bij Klijn Bestrating nemen we alleen genoegen met het door u gewenste optimale eindresultaat. Natuurlijk hoort het pad ernaartoe ook bij het eindresultaat. Daarom proberen we u optimaal van dienst te zijn vanaf het eerste contact totdat de laatste steen, grasmat, afwatering of tuinverlichting gelegd is. We denken graag mee en komen u tegemoet in het bepalen van het tijdstip en de manier van uitvoering van werkzaamheden. Wij snappen dat u er niets mee opschiet als we de achtertuin komen aanleggen maar daarbij de voortuin aan flarden rijden. Het klinkt raar maar mensen maken het mee. Gelukkig weten wij wel beter en werken wij wel beter.

Wij bieden onze klanten graag de keus. Dat komt niet alleen naar voren in het uitgebreide assortiment bestrating en andere elementen, maar u ziet het ook terug in onze dienstverlening. Dat betekent dat u vooral kunt kiezen in hoeverre Klijn Bestrating helpt bij de tuinaanleg in Drunen en omgeving. Wilt u dat we alleen een pallet tegels leveren en komt u er dan verder zelf wel uit? Dat kan, dat mag. Of wilt u een complete tuin van ontwerp tot uitvoering inclusief bestrating, afwatering en kunstgras? Ook dat is gewoon mogelijk.

U kunt alle wensen en dromen rond uw tuinaanleg in Drunen, Vlijmen, Elshout en omgeving met ons bespreken. We horen ze graag, want iedere nieuwe tuin is weer een nieuwe uitdaging om er iets moois van te maken. U vindt de contactgegevens op onze contactpagina. Kijk gerust ook nog even verder op onze site om te zien en geïnspireerd te raken over wat er allemaal mogelijk is

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl