Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Kunstgras Waalwijk

Niet alleen in de voetballerij blijkt kunstgras steeds meer voorstanders te vinden. Het kunstgras komt in Waalwijk, Heusden en omgeving ook steeds vaker terug op bedrijventerreinen en in tuinen. En dat mede dankzij de inspanningen van Klijn Bestrating, dealer van HomeGrass en hét aangewezen bedrijf voor het aanbrengen van kunstgras.

Toen oprichter Ramon Klijn jaren geleden zijn bedrijf oprichtte was kunstgras in bijvoorbeeld Waalwijk nog niet aan de orde. Ondertussen is het product en het gebruik ervan zo ver ontwikkelt dat het niet meer weg te denken is uit het hedendaagse tuin aanleggen. Ergens in de tussenliggende tijd kregen we als bestratingsbedrijf het verzoek of we naast de bestrating van de tuin ook kunstgras konden aanleggen. Na de nodige overpeinzingen was het duidelijk: deze ontwikkeling is de ideale toevoeging aan de bedrijfsvoering. Sinds dat moment heeft Klijn Bestrating zich ontwikkeld tot specialist in kunstgras en hebben we steeds vooraan gestaan bij alle nieuwe ontwikkelingen. Ondertussen gaat het gebruik zoveel verder dan een rechthoek naast een tuinpad. Tegenwoordig kan het kunstgras het tuinpad zelfs vervangen. Andere welkome toepassingen zijn: als een veilige ondergrond bij speeltoestellen, als heerlijk terrastapijt dat alle seizoenen kan blijven liggen, als duurzame en fijne rand rond het zwembad, en als een blikvanger waarin een reclame-uiting kan worden aangebracht.

Klijn Bestrating heeft als dealer van HomeGrass een sterke leverancier achter zich staan. Zo kunnen we samen met onze klanten rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product. HomeGrass haalt het maximale uit kunstgras, en zo kunnen klanten optimaal genieten van bijvoorbeeld een nieuw gazon. Een gazon dat nauwelijks te onderscheiden is van een echt grasveld en bovenal onderhoudsvrij is.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor kunstgras en bestrating in Waalwijk, Heusden en omgeving kunt u altijd contact opnemen.

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl