Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Kunstgras Tilburg

Niet alleen in de voetballerij blijkt kunstgras steeds meer gemeengoed te worden. Het kunstgras komt bijvoorbeeld in Tilburg, Kaatsheuvel, De Moer, Reeshof en omgeving ook steeds vaker terug op bedrijventerreinen en in tuinen. En dat mede dankzij de het werk van Klijn Bestrating, dealer van HomeGrass en hét aangewezen bedrijf voor het aanbrengen van kunstgras.

Toen oprichter Ramon Klijn jaren geleden zijn bedrijf begon was kunstgras in bijvoorbeeld Tilburg nog niet bepaald gebruikelijk. Ondertussen is het gebruik ervan zo ver ontwikkelt dat het niet meer weg te denken is uit de branche. Op een zeker moment kregen we als bestratingsbedrijf het verzoek of we naast de bestrating van de tuin ook kunstgras konden aanleggen. Na de nodige overpeinzingen was het duidelijk: deze ontwikkeling is een welkome en onmisbare toevoeging aan de bedrijfsvoering. Vanaf dat moment heeft Klijn Bestrating zich ontwikkeld tot expert in kunstgras en hebben we op steeds vooraan gestaan bij nieuwe ontwikkelingen. Ondertussen gaan de toepassingen zoveel verder dan het leggen van een rechthoek naast een tuinpad. Tegenwoordig kan het kunstgras het tuinpad zelfs overbodig maken. Andere veel gebruikte toepassingen: als een veilige ondergrond bij speeltoestellen, als heerlijk terrastapijt dat alle seizoenen kan blijven liggen, als veilige en zachte rand rond het zwembad, en als een blikvanger waarin een reclame-uiting kan worden aangebracht.

Klijn Bestrating heeft als dealer van HomeGrass een belangrijke speler achter zich staan. Zo kunnen we samen met onze klanten rekenen op de kwalitatief hoogwaardige producten van HomeGrass. Dat bedrijf haalt het maximale uit kunstgras, en zo kunnen klanten maximaal genieten van bijvoorbeeld een nieuw gazon. Een onderhoudsvrij en levensecht gazon welteverstaan.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor kunstgras en bestrating in Tilburg, Kaatsheuvel, De Moer, Reeshof en omgeving kunt u altijd contact opnemen.

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl