Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Kunstgras Drunen

Niet alleen in de voetballerij wordt kunstgras steeds meer gemeengoed. Het kunstgras komt in Drunen, Vlijmen, Elshout en omgeving ook steeds vaker terug in tuinen en op bedrijventerreinen. En dat mede dankzij de inspanningen van Klijn Bestrating, dealer van HomeGrass en hét vooraanstaande bedrijf voor bodembedekking met bestrating en kunstgras.

Toen oprichter Ramon Klijn jaren geleden begon met zijn bedrijf was kunstgras in bijvoorbeeld Drunen nog niet aan de orde. Ondertussen is het product en het gebruik ervan dermate ontwikkelt dat het niet meer weg te denken is bij Klijn Bestrating en uit het hedendaagse tuin aanleggen. Ergens in de tussenliggende tijd kregen we als bestratingsbedrijf de vraag of we naast de verharding van de tuin ook kunstgras konden aanleggen. Na enige overpeinzingen was het duidelijk: deze nieuwe ontwikkeling is de ideale toevoeging aan de bedrijfsvoering. Sinds dat moment heeft Klijn Bestrating zich gespecialiseerd in kunstgras en steeds vooraan gestaan bij alle nieuwe ontwikkelingen. Ondertussen gaat het gebruik van kunstgras zoveel verder dan een rechthoek naast een tuinpad. Tegenwoordig ís het kunstgras het tuinpad. Andere welkome toepassingen zijn: als fijn terrastapijt dat alle seizoenen kan blijven liggen, als een veilige ondergrond bij speeltoestellen, als duurzame en heerlijke rand rond het zwembad, en als een blikvanger waarin een reclame-uiting kan worden aangebracht.

Als dealer van HomeGrass heeft Klijn Bestrating een sterke leverancier achter zich staan. Zo kunnen we rekenen op een kwalitatief hoogwaardig product. HomeGrass haalt het maximale uit de voordelen van kunstgras, en zo kunnen mensen optimaal genieten van bijvoorbeeld een nieuw gazon. Een gazon dat onderhoudsvrij is en nauwelijks te onderscheiden van een echt grasveld.

Voor een vrijblijvende offerte en meer informatie over kunstgras en bestrating in Drunen, Vlijmen, Elshout en omgeving kunt u altijd contact opnemen. Wie alvast een levensechte impressie wil kan ook komen kijken in onze siertuinen.

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl