Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Keramische tegels Waalwijk

Een terras in uw tuin die makkelijk te onderhouden is, waarbij er geen onkruid tussen de tegels groeit en er ook nog eens strak en mooi uitziet. Dat wilt u toch ook? Kies dan voor keramische tegels! Klijn Bestrating levert keramische tegels in onder andere Waalwijk, Heusden en directe omgeving. En als u dat graag wilt, dan zorgen deskundige en ervaren vakmensen ervoor dat de tegels keurig gelegd worden.

Klijn Bestrating maakt voornamelijk gebruik van Italiaanse keramische tegels voor uw terras in Waalwijk of Heusden. Dat doen we om verschillende redenen. De belangrijkste is dat deze tegels een mooi patroon hebben. Daarnaast zijn ze zogenaamd ‘maatvast’. Het kan wel eens voorkomen dat de formaten van de verschillende tegels afwijken. Wanneer de tegels ‘maatvast’ zijn, dan is dat dus niet het geval. En dat zorgt weer voor een strakke afwerking!

Keramische tegels zijn ook nog eens zeer krasbestendig, vorstvrij waardoor ze ideaal zijn voor buiten en de tegels zijn niet poreus. Met dat laatste bedoelen we dat de tegel een dichte structuur heeft, zodat er geen vuil in de tegel zelf kan kruipen. Nog meer redenen om te kiezen voor keramische tegels voor uw terras in Waalwijk of Heusden!

Heef u interesse om keramische tegels in uw tuin in Waalwijk te leggen, neem dan zeker contact op met Klijn Bestrating. Dat kan heel eenvoudig via het contactformulier. Klijn Bestrating denkt graag met u mee wat voor u en uw tuin de beste oplossing is. 

Keramische tegel Antwerpen 60x60x1,8cm €46,- per m2
Keramische tegel Antwerpen 60x60x1,8cm €46,- per m2
Keramische tegel Brussel 60x60x1,8cm €46,- per m2
Keramische tegel Brussel 60x60x1,8cm €46,- per m2
Klik hier voor meer keramische tegels

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl