Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Keramische tegels Tilburg

Als u zoekt naar keramische tegels in Tilburg, dan moet u bij Klijn Bestrating zijn, dé specialist op het gebied van bestraten en tuinaanleg. Van een terras met keramische tegels in Tilburg, Kaatsheuvel, de Moer of Reeshof tot een complete verbouwing van uw tuin. Klijn Bestrating regelt het allemaal voor u. Inclusief ontwerp, aanleg en afwerking. Met de hoge kwaliteit die u van een vooraanstaand bestratingsbedrijf mag verwachten.

Wanneer u kiest voor keramische tegels voor uw terras in Tilburg, Kaatsheuvel, de Moer of Reeshof, dan weet u zeker dat u uw terras makkelijk kunt onderhouden. Bovendien zijn de tegels zeer krasbestendig, vorstvrij waardoor ze geschikt zijn voor gebruik buiten en de tegels zijn niet poreus. Dat betekent dat de keramische tegel een dichte structuur heeft, zodat vuil niet in de tegel kan worden opgenomen.

Klijn Bestrating maakt voornamelijk gebruik van Italiaanse keramische tegels voor uw tuin in Tilburg. Waarom? Omdat deze tegels een mooier patroon hebben dan de Chinese tegels (die vaak gebruikt worden door bestratingsbedrijven) en de tegels zijn ‘maatvast’. Met andere woorden, de formaten van de tegels onderling wijken niet of nauwelijks af.

Via het contactformulier kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. Klijn Bestrating denkt graag met u mee om te bekijken wat voor uw tuin de beste oplossing is. Wilt u liever eerst wat voorbeelden bekijken van de materialen? Dan kom ik graag bij u langs om die aan u te tonen, zodat u met eigen ogen kunt zien of deze keramische tegels wilt voor uw terras in Tilburg, Kaatsheuvel, de Moer of Reeshof.

Keramische tegel Tivoli 60x60x1,8cm €46,- per m2
Keramische tegel Tivoli 60x60x1,8cm €46,- per m2
Keramische tegel Milaan 60x60x1,8cm €46,- per m2
Keramische tegel Milaan 60x60x1,8cm €46,- per m2
Klik hier voor meer keramische tegels

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl