Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Keramische tegels Drunen

Op zoek naar keramische tegels in Drunen? Dan bent u bij Klijn Bestrating aan het juiste adres! Klijn Bestrating levert hoge kwaliteit keramische tegels in onder andere Drunen, Vlijmen en Elshout. Uiteraard kunnen deskundige en zeer ervaren vakmensen de tegels ook voor u leggen. Het streven is om maar één keer aan uw bestrating te werken. U mag namelijk van ons verwachten dat we het in één keer goed voor u leggen.

Klijn Bestrating maakt voornamelijk gebruik van Italiaanse keramische tegels. Het belangrijkste verschil met de Chinese tegels (die over het algemeen gebruikt worden door andere bedrijven) is dat deze een mooier patroon hebben. Bovendien zijn er nagenoeg geen verschillen in formaten van de tegels, wat bij de Chinese tegels wel regelmatig voorkomt.

Wat zijn de voordelen van keramische tegels voor uw tuin in Drunen, Vlijmen of Elshout? De tegels hebben een mooie kleur die lang goed blijft. Daarnaast is deze vorm van bestrating makkelijk te onderhouden. Maar de belangrijkste eigenschappen zijn toch wel dat keramische tegels krasbestendig, vorstvrij en niet poreus zijn. Met andere woorden, de tegel heeft een dichte structuur waardoor er geen vuil in op wordt genomen.

Klijn Bestrating denkt graag met u mee. Wanneer u overweegt om gebruik te maken van keramische tegels voor uw tuin in Drunen, neem dan zeker contact op via het contactformulier. Ik kom altijd eerst bij u langs om te bekijken waar u de tegels graag geplaatst wilt hebben, voordat u een offerte ontvangt. Dit om verrassingen achteraf te voorkomen.

Fleur ook uw tuin op met keramische tegels van Klijn Bestrating! 

Keramische tegel Verona 60x60x1,8cm €46,- per m2
Keramische tegel Verona 60x60x1,8cm €46,- per m2
Keramische tegel Sicilie 61x61x1,8 cm €43,- per m2
Keramische tegel Sicilie 61x61x1,8 cm €43,- per m2

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl