Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Bestrating Waalwijk

Klijn Bestrating is hét aangewezen vakbedrijf voor de aanleg van bestrating in Waalwijk. Wij verzorgen allerlei vormen van verharding met gedrevenheid en een vakmansoog. Zo staat Klijn Bestrating klaar voor particulieren, gemeentes, bedrijven, instellingen en aannemers in Waalwijk en omgeving, bijvoorbeeld ook in Heusden.

Als geen ander beseffen wij ons wat de wensen en voorwaarden zijn als het aankomt op de vernieuwing of vervanging van de vloerbedekking op elk denkbaar buitenterrein. We hebben het dan natuurlijk over vloerbedekking in de vorm van bijvoorbeeld bakstenen, natuursteen en beton. Met onze vakkennis als uitgangspunt bepalen we in overleg met klanten wat de beste oplossing is voor hun klus. Waar nodig leggen we het in oogstrelende patronen met verschillende kleurstellingen, en elders is het weer gewenst om met een neutrale steen flink wat vierkante meters te verharden. Wat er ook gebeurt: uw klus is bij ons in goede en professionele handen.

Een reeks tevreden klanten ging u voor en allen genieten ze nog na van hun nieuwe of al oudere bestrating in Waalwijk, Heusden en omgeving. We houden er bij Klijn Bestrating een wat vreemd klinkend principe op na: we komen nooit terug voor hetzelfde stuk bestrating. Is dat klant onvriendelijk? Nee. We garanderen namelijk dat het in één keer goed gebeurt en daarna een leven lang mee kan. Verharding moet als een fundering liggen, bestrating moet liggen als een biljartlaken. We komen overigens wel graag bij mensen terug als ze bestrating willen in een andere sfeer of voor een ander gedeelte van hun terrein.

Als u nieuwsgierig bent naar wat we allemaal precies voor u kunnen betekenen dan adviseren we u ten eerste om eens rustig verder te kijken op onze website. Ten tweede bent u ook welkom om in onze siertuinen inspiratie op te komen voor uw bestrating in Waalwijk en omgeving. Neemt u gerust contact op voor vragen, advies of een afspraak.

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl