Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Bestrating Tilburg

Klijn Bestrating is hét aangewezen vakbedrijf voor de aanleg van bestrating in Tilburg en omgeving. Wij verzorgen alle vormen van verharding met ons professionele team van ervaren en goed toegeruste vakmensen. Zo staat Klijn Bestrating klaar voor gemeentes, particulieren, bedrijven, aannemers en instellingen in Tilburg, Kaatsheuvel, De Moer, Reeshof en omgeving.

Wij beseffen ons maar al te goed welke wensen en dromen er bestaan als het aankomt op de vernieuwing of vervanging van de vloerbedekking van een buitenterrein. We hebben het dan uiteraard over vloerbedekking in de vorm van bijvoorbeeld natuursteen, beton of baksteen. Met onze uigebreide ervaring en kennis als uitgangspunt bepalen we in overleg met klanten wat de meest geschikte oplossing is voor hun klus. Waar nodig leggen we bestrating in oogstrelende kleurpatronen, en elders gaan we er evengoed tegenaan om met een neutrale steen flink wat vierkante meters te verharden.

Een reeks tevreden klanten ging u voor en allen genieten ze nog na van hun nieuwe of al oudere bestrating in Tilburg, Kaatsheuvel, De Moer, Reeshof en omgeving. We houden er bij Klijn Bestrating een bijzonder principe op na: we komen nooit terug voor hetzelfde stuk verharding. Is dat onvriendelijk maar klanten toe? Absoluut niet, want we garanderen namelijk dat het in één keer goed gebeurt en daarna een leven lang mee kan. Verharding moet als een fundering liggen, bestrating moet liggen als een biljartlaken.

Als u benieuwd bent naar wat we allemaal voor u kunnen betekenen dan adviseren we u allereerst om rustig verder te kijken op onze website. Ten tweede bent u verder van harte welkom om in onze siertuinen inspiratie op te komen voor uw bestrating in Tilburg en omgeving. Neemt u gerust contact op voor een afspraak. Vragen of een adviesgesprek.

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl