Logo Klijn Bestratingen
Klijn Bestrating   •   Vaartstraat 38   •   5171 JE Kaatsheuvel   •   06-24525013   •   info@klijnbestrating.nl

Bestrating Drunen

Als een goede strook bestrating in Drunen u is opgevallen, dan is de kans groot dat u het werk van Klijn Bestrating heeft gezien. Als vooraanstaand stratenmakerbedrijf in de regio Drunen, Vlijmen, Elshout en daarbuiten hebben we al ontelbaar veel vierkante meters van die regio op adequate wijze van verharding voorzien. Menig particulier, aannemer en gemeente kan daar positief op terugkijken.

Verder zijn we bij Klijn Bestrating overigens bescheiden over onze bijdrage aan de regio. Waarschijnlijk valt een strook bestrating u zelden op. We beseffen ons volledig dat bestrating vooral opvalt als het niet in orde is. Loszittende stenen kunnen niet alleen irritant maar ook heel gevaarlijk zijn. Ons werk kent eigenlijk twee uitdagingen. De eerste uitdaging: alledaagse bestrating, bijvoorbeeld uw stoep of onder de carport, zo strak wegleggen dat het jaren en jarenlang niemand zal opvallen en dus ook niemand zal ergeren. We zouden ons vak verder verloochenen als we niet ook de tweede uitdaging zouden hebben: de bestrating die gezien mag worden, bijvoorbeeld uw terras, ook zo maken dat het een lust voor het oog is. Strak waar nodig, of juist speels of in landelijke stijl. Met gevarieerde technieken en steensoorten kunnen we aansluiten op specifieke wensen van klanten.

Klijn Bestrating gaat overigens verder dan bestrating in Drunen, Vlijmen, Elshout en omgeving. Voor het gemak van onze klanten hebben we ons ook gespecialiseerd in alle andere facetten van tuinaanleg. Van ontwerp tot en met de uitvoering kunt u bij ons terecht. Dat is inclusief eventuele extra’s als sierverlichting, afwateringssystemen en kunstgras.

U bent dus van harte welkom met grote of kleine projecten, met alleen bestrating of alles er op en er aan. Neem gerust contact op voor een offerte of een kennismaking. U zult ontdekken wat we allemaal kunnen betekenen voor uw bestrating in Drunen en omgeving.

Klijn Bestrating
Vaartstraat 38
5171 JE Kaatsheuvel
06-24525013
info@klijnbestrating.nl